Zseléstollak.

A PILOT íróeszközök jól ismertek a kiváló minőségű kialakításukról és könnyű használatukról.

A kivételesen magas szintű megújulási készsége a technológiai elkötelezettséggel kombinálva olyan egymást követő újítások bevezetését engedték meg a PILOT-nak, amelyek teljesen megváltoztatták az íróeszközök piacát.

A Pilot G-2 toll a Pilot zseléstollak legnépszerűbb, ikonikus terméke

G-2 toll

G-2 toll

Az abszolút viszonyítási alap

A Pilot a legmodernebb írási megoldásokat és innovációt kínálja. A G-2 zselés tintás golyóstoll sem kivétel ez alól a szabály alól, hiszen a 0,7 mm-es, elnyűhetetlen, átlagos hegye állandó, pontos és sima írást biztosít. Hosszú írási autonómiája és ergonomikus markolata a golyóstollat megbízható és tartós társsá teszi a mindennapi íráshoz.

Volframkarbid golyó

A G-2 tollak minden elemét hosszú élettartamra tervezték. A volframkarbid golyó garantálja, hogy a robusztus hatású termék kopásálló maradjon és ne deformálódjon el.

Fenntarthatóság

A G-2 toll visszahúzható tollheggyel van ellátva, amely megvéd a felesleges tollnyomoktól és a táska alján elveszett kupakoktól. Maximális praktikum minimalista dizájnban. Ez a környezetbarát toll 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül (a tinta és a tollbetét kivételével) és újratölthető.

31 szín

Több mint 31 színben kapható. A G-2 zselés golyóstoll nagyon hasznos az ünnepi íráshoz és a kreatív munkához is. Nagyon lágy és sűrű zselés tintája neon, metál és pasztell színekben is kapható.

tartomány

Pilot zseléstollak választéka

G-2 Classic
G-2 Neon
G-2 Metal
G-2 Pastel
B2P Gel
Synergy Point
G-Knock
Supergel

G-2 Classic

A G-2 egy zselés tintatoll, amely a technológiai teljesítményt és a formatervezést ötvözi.

Ergonomikus markolatának köszönhetően igazán könnyen kézbe vehető, míg a rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró. Örülni fog a tinta folyékonyságának és a színek intenzitásának.

A Climate Partner által javasolt „tiszta óceáni műanyagbankok” projekt támogatásával és finanszírozásával most kompenzáljuk a Franciaországban található európai gyárunkban (74) gyártott összes toll CO2-kibocsátását. fekete, kék, piros, zöld, fekete kék, lila, világoskék, rózsaszín és sötétvörös színű tollakról van szó.

G-2 Neon

Dolgozzon, játsszon, alkosson és emelje ki a fényt a G-2 Pilot toll divatos és élénk neon tinta színeivel.

Ez a zselés tintatoll ötvözi a technológiai teljesítményt és a dizájnt. Ergonomikus markolatának köszönhetően igazán könnyen tartható, míg a rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró. Örülni fog a tinta folyékonyságának és a káprázatos neonszínek intenzitásának, amelyek tökéletesen alkalmasak figyelemfelkeltő jegyzetek készítésére és információk kiemelésére.

G-2 Metal

Vigyél egy kis a fantáziát az írásba!

Fejezd ki kreativitásod csillogó színekkel! Ideális kiegészítője meghívóknak, menüknek, karácsonyi üdvözlő és kísérő kártyáknak. Szintén tökéletes választás az otthoni dekorációk elkészítéséhez. Kápráztasd el a családodat és a hozzád közel állókat kreatív ötleteiddel! Gazdag szín választék: 6 féle metál szín (arany, ezüst, lila, rózsaszín, kék és zöld) gondoskodik róla, hogy kreativitásod minden alkalomra kibontakozzon.

G-2 Pastel

Vigyél egy kis kreativitást a fontos pillanatokba!

Válaszd a pasztell színeket, amik segítenek egyénivé varázsolni fotóalbumot, levélpapírt, borítékot vagy éppen a naplódat. Tökéletes írószerek egyedi emlékkönyvek, albumok készítéséhez, kreatív időtöltéshez. 6 gyönyörű pasztell színből választhatsz (fehér, kék, sárga, zöld, lila és rózsaszín), lehetsz akár 7 vagy 77, amit ezzel készítesz, több lesz, mint tökéletes.

B2P Gel

B2P: From Bottle to pen!

Az ásványvizes palackból nyomógombos zseléstoll teste lesz: ez a B2P, egy környezetbarát toll és még sokkal több annál.

2021-ben, a világon először, B2P termékcsaládunk még tovább megy a „palacktól a tollig” logika szerint, mivel tartalmaz – az összetételéből adódóan strandokról visszanyert műanyaghulladékot. Ez a toll 89,8%-ban* újrahasznosított műanyag palackokból készül, amelyekből 2,5%** újrahasznosított óceáni műanyag, amely innovatív módja a tengerszennyezés elleni küzdelemben való részvételnek.

Egy apró gesztus jelentős változást hozhat az éghajlatváltozás elleni küzdelemben!</p><p> Most már a franciaországi (74) székhelyű európai gyárunkban gyártott összes toll CO2-kibocsátását ellensúlyozzuk a Climate Partner által javasolt Plastic Bank, Tiszta óceánokért projekt támogatásával és finanszírozásával..

*Újrahasznosított anyag főként műanyag palackokból (kivéve a cserélhető alkatrészeket)

** Az óceánból, strandokból, folyókból, tavakból, folyópartokról és vízi utakból nyert merev műanyag.</p >

 

Synergy Point

Próbáld ki az Pilot Synergy tollat és tapasztald meg a kiváló írásérzetet!

Egy vékony hegyű toll, mely mégis gördülékenyen ír. A kellemes írásérzet titka, hogy az innovatív hegy és a tinta tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A golyó egyenletesen gördül a gödröknek köszönhetően, így megakadályozza a papírral való súrlódást és selymes írásérzetet biztosít. A hegy belsejében található nagy tintakapacitás már az elejétől kezdve lehetővé teszi a finom tollvonást. Kopásálló heggyel, olyan emberek számára, akik határozottan írnak.

A Pilot Synergy toll megbízható pigmenttintát használ, amely ellenáll a víznek és a fénynek, ideális fontos dokumentumokhoz.

G-Knock

A modern design és az újrafeldolgozott műanyagból készült áramvonalas tolltest teszi, hogy a G-Knock vezető szerepet tölt be a legújabb generációs zseléstollak között.

Az Ön tetszését is el fogja nyerni az ergonomikus markolat által nyújtott írási kényelem és a tinta minősége.

A G-Knock része az újrahasznosított műanyagból készülő Begreen termékcsaládnak. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában. A G-Knock Zseléstoll újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti a toll ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott tollak lábnyomához képest.

De itt még nem állunk meg, ha háromszor újra tölti tollát, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is. Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig az újrahasznosított a Begreen toll megvásárlásával és annak háromszoros újratöltésével 78%-kal** csökkenti a toll teljes környezeti hatását 3 új toll vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!

Supergel

PILOT technológia kedvező áron!

A Super Gel egy golyóstoll, amelynek tintája közvetlenül a hordóba van töltve, és gél tintával van ellátva a nagyobb élettartam és a páratlan folyékonyság érdekében.

Pilot G-2 toll – Az eredeti 1997 óta

A fekete, kék, piros és zöld G-2 közepes hegyű tollak legalább 70%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek (kivéve a tollbetétet és a csomagolóanyagot), hogy segítsenek megóvni bolygónk erőforrásait.

Inspirációk

Inspirációk