Pilot

A Pilot esetében nem csak az írásról van szó...

A PILOT segítségével mindenki leírhatja a saját világát …

Bárki is vagy, diák, művész, dolgozó, anya, barát …
Érdekelnek minket az ötleteid, a kedvenc színeid, a szenvedélyed és, hogy ki is vagy Te…
Mert tudjuk, hogy írással, rajzolással, aláhúzással, firkálással a saját, egyéni világodat írod.
Büszkék vagyunk a kreativitásodra…
ÍRD MEG A VILÁGOD!
PILOT.
Küldetésünk

Küldetésünk

A Pilot támogatja, hogy az írásoddal kifejezd az egyéniségedet.

"Büszkék vagyunk arra, hogy tollunkkal alkotod meg világodat!".

A Pilot mindenkinek kiváló minőségű tollakat és innovatív, fenntartható megoldásokat kínál, hogy a legtöbbet hozhassa ki a kézírásából és elérje azt, ami a legfontosabb.

Ígéretünk

Ígéretünk

Write your World

az aláírásunk a felhatalmazás és az önkifejezés szimbóluma.

Write your world arra ösztönzi az embereket, hogy mindenben, amit tesznek, többet adjanak magukból, írjanak, alkossanak, felfedezzenek, töröljék, változtassanak dolgokat. Anélkül, hogy szakértőnek vagy művésznek kellene lenni.

„write” (írja)

a kézírás szó szerinti jelentése: írás, rajzolás, tervezés, radírozás… valamint az absztrakt jelentése: valaminek az alakítása és újrakezdése.

 

„your world” (a világod)

egy végtelen játszótér, amelyre hatással lehetünk, a belső világunk (testünk, szenvedélyünk, ötleteink, érzéseink…) és a külső világ (környezetünk, kapcsolataink, társadalmunk, értékeink…), valamint az anyagi és immateriális javak kombinációja.

a PILOT-tal számos lehetőséged van

megalkotni a világodat

kapcsolatba lépsz önmagaddal.
A kézzel való írás megdolgoztatja az agyat, segít emlékezni és strukturálni a gondolatainkat. A kézzel való írás megkönnyíti érzelmeink kifejezését is. A PILOT tollal való írás összeköt bennünket a belső énünkkel.
kapcsolatba lépsz másokkal is.
Egy e-mail küldése valakinek, akit szeretsz, nem ugyanolyan, mintha időt szánnál arra, hogy kézzel írj neki levelet. Ha a PILOT tollal, kézírással írsz levelet, azzal megmutathatod egyediségedet, miközben érezheti a másik fél, hogy törődsz vele, és energiát fektetsz a kapcsolatotok fenntartásába.
saját utadat építed, alkotod.
Akár személyre szabod, akár színezed, rajzolod vagy írod, a PILOT tollak segítenek egy izgalmas és meglepő világot teremteni, ahol a fantázia nem ismer határokat.
új ötleteket teremtesz.
A PILOT tollakkal való írás támogatja a közös pillanatokat, ösztönzi az együttműködést, és segít az új ötletek megteremtésében. Lehetővé teszi, hogy az emberek kreatívak és nyitottak legyenek a váratlan dolgokra.
segít abban, hogy még jobb legyél.
A PILOT segítségével a tanulók és a diákok a legjobb eszközökkel rendelkeznek ahhoz, hogy javítsák olvasási és nyelvfeldolgozási készségeiket, valamint erősítsék a tanulásba vetett bizalmukat.
óvhatod a földet is.
A PILOT számára fontos a fenntarthatóság és a környezettudatosság, ezért ha PILOT tollakkal írsz, kinyilváníthatod a természet és a bolygó iránti szeretetedet.

Akár az iskolában, akár a munkahelyen, akár otthon:

mindig lesz egy Pilot toll az életedben, amivel megalkothatod a világodat.

#Write Your World

További információ a Pilotról