Minőség.

A PILOT azon kevés gyártók egyikeként, amely íróeszközeik teljes tervezését és gyártását házon belül végzi, garantálja termékei kifogástalan minőségét.
Japán eredetéhez hűen minden gyárában szigorú termelési folyamatokat és ellenőrzéseket tart fent. Minden terméket a gyártás végén szisztematikusan tesztelnek.

Innováció.

A PILOT már több mint 100 éve ismert az ötletes mechanizmusairól és az aranyművesek idéző megoldásairól, amelyek egyre kényelmesebbé teszik az írást.
A nagyfokú innovációnak és az ipari volumenű gyártásnak köszönhetően a PILOT egymást követően olyan technológiákat vezetett be, amelyek teljesen megváltoztatták az írószerek piacát.
Innováció

Tollhegyek és tinták

Tollhegyek és tinták.

A PILOT íróeszközök hírnevét azok minősége és könnyű használhatósága alapozta meg.

A PILOT köszönhetően a rendkívül magas szintű innovációjának és erős ipari elkötelezettségnek egymás után vezette be azokat az új technológiákat, amelyek teljesen megváltoztatták az írószerek piacát.

A tinták kiválósága.

Az évek során a PILOT exkluzív és speciális tinták széles választékát fejlesztette ki.
A márka vegyészmérnöki szakértelmének és a kutatásba történt jelentős befektetéseknek köszönhetően öt olyan kulcsfontosságú tintatechnológiát kínál, amelyek ma már az írószerpiac szerves részét képezik.