Capless.

A világ egyetlen nyomógombos behúzható töltőtollja

Kupak nélkül, egy egyszerű nyomásra visszahúzza a tollhegyet egy aprócska patent mögé, hogy tökéletes vízzáróságot biztosítson. A kultikus klasszikusnak számító vonal hatvan év alatt egy napot sem öregedett, és minden egyes új verzió egy esemény, amelyet érdemes szemügyre venni.
245€-tól, ÁFÁ-val együtt

Egyedülálló toll a technológia élvonalában

A Capless visszahúzható hegyű töltőtoll ugyanolyan praktikus, mint a golyóstoll, de sokkal elegánsabb. A Capless-t először 1963-ban gyártották Japánban, a visszahúzható változatot pedig az 1964-es tokiói olimpiára készítették el.
A ma már legendás toll 1965-ben megnyerte a High Tech Awardot, és azóta meghódította a világot és mindazokat, akik szeretik a japán minőségi tollal való írás varázsát.

Olyan egyedi toll, mint Te

Képzelj el egy töltőtollat, amely alkalmazkodik a személyes ritmusodhoz és preferenciáidhoz, amelyet bárhol és bármikor használhatsz, akárcsak egy golyóstollat. Képzelj el egy tollat nyomógombbal, amely lehetővé teszi, hogy a tollhegyet bármikor, egy csuklómozdulattal kitold vagy behúzd.

Képzelj el egy olyan tollat, amelynél soha nem kell aggódnod, hogy tönkremegy vagy elveszíted a kupakját.
Ez az álom most valósággá vált, ismerd meg a PILOT Capless tollat!

A PILOT Capless segítségével úgy írhatod meg az életedet, ahogyan szeretnéd.

A visszahúzható 18 karátos arany tollhegy egy olyan egyedülálló, szabadalmaztatott rendszer, ami egy védőzárat is tartalmaz azért, hogy megakadályozza a tinta szivárgását vagy kiszáradását. Ez a forradalmi toll több mint 30 féle típusban érhető el, így mindenki megtalálja az írásához leginkább passzolót. Praktikum, kifinomultság és elegancia jellemzi.

Capless

Capless tollak

Capless
SE
Capless
Stripe
Capless
Black Trims
Capless
Rhodium Trims
Capless
Wooden
Capless
Graphite
Capless
Gold Trims
Capless
Decimo
Capless
LS

SE

Capless

Személyre szabott díszítésű tollat álmodott, a Pilot elkészítette.

Az SE kollekcióval a Custom Heritage tollak és a Capless tollak most pazar, egyedi márványozott díszbe öltöztek. Valóban márványt imitáló luxus poliuretán gyantából (márványtónusú gyanta) készültek, és minden modell más és más, köszönhetően a márványozott mintázatnak, amely soha nem ugyanolyan, mint a valódi kőerekben.

Stripe

Capless

A Pilot kreativitása 100 éve nem gyengült, és a Capless, a Pilot zászlóshajójának, a behúzható töltőtollnak minden egyes új megjelenése meglep minket.

A legutóbb született nem tér el a japán márka ismételt sikereitől, nemcsak különleges bevonatának kifinomult kivitelével, hanem a domborműves díszítés eredetiségével, az egyenként megformált hosszú gadroonokkal.

Ezek a váratlan ívek elegánsan kiemelik a tiszta, időtlen vonalvezetés tökéletességét, miközben bizonyos lágyságot kölcsönöznek neki. A ródiummal bevont sárgaréz test különleges polírozása példátlan ezüstös-gyöngyös megjelenést kölcsönöz neki, félúton a matt és a fényes között. A csúcstechnológia e jelentős tárgyának fényűző és elegáns változata.

Black Trims

Capless

A Capless kivételes – a csője ritka precizitású mechanizmust tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a tollhegy visszahúzódjon a csőbe, amikor nem használják.

A luxus és a technológia tökéletes kombinációja. 18 karátos titánium bevonatú arany tollhegy, sárgaréz cső és test.

A Capless 3 különböző tollhegyméretben kapható: finom, közepes és széles. Extra finom és csonka tollhegy méretben is rendelhető.

Rhodium Trims

Capless

A luxus és technológia tökéletes kombinációja:

a kivételes és kifinomult mechanika lehetővé teszi a hegy visszahúzását a toll belsejébe a használat után.

A Capless testét ródium díszíti, mely az ékszergyártásban is ismert magas presztízséről.

Ródiummal bevont 18 karátos arany hegy, valamint ródiummal bevont csiptető és gyűrű ékesítik a tollat.

A Capless 3 hegyméretben kapható: vékony, közepes és vastag. Külön kérésre extra vékony és extra vastag heggyel is rendelhető.

Wooden

Capless

CAPLESS ÚJ KIDOLGOZÁSA.

A exkluzív kidolgozású sárgaréz test : gyantával impregnált megerősített nyírfa anyag.

Két színben elérhető: fekete nyír és vörös levelű nyír.

A luxus és technológia tökéletes kombinációja, Capless tollakban megtalálható mechanika segítségével a toll hegye visszahúzható a testbe.

A ródiummal bevont 18 karatos arany hegy vékony, közepes és vastag formában érhető el.

Graphite

Capless

A luxus és a technológia tökéletes kombinációja.

A Capless hordó egy ritka precíz mechanizmust tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a tollhegy használaton kívül visszahúzódjon a hordóba.

A Capless tollat az ékszerekben is használt, nagy presztízsű ródiummal díszítik. 18 karátos ródiumozott arany tollhegy, ródiumozott klipsz és gyűrűk.

A Capless 3 különböző tollhegyméretben kapható: finom, közepes és széles. Kérésre extra finom tollhegy méret is rendelhető.

Gold Trims

Capless

A luxus és technológia tökéletes kombinációja:

a toll elejében lévő kifinomult mechanizmus lehetővé teszi a precíziós hegy visszahúzását, amikor nincs használatban.

18 karátos arany heggyel, lakkozott sárgarézből készült tolltesttel, aranyozott csiptetővel.

3 tollhegymérettel kapható: vékony, közepes és vastag, illetve rendelésre extra vékony hegy is kérhető.

Decimo

Capless

A Capless egyedülálló – a toll elejében lévő kifinomult mechanizmus lehetővé teszi a precíziós hegy visszahúzását, amikor nincs használatban.

Az elődjénél karcsúbb és könnyebb Capless Decimo-t különösen azok fogják nagyra értékelni, akik szeretik a könnyű íróeszközöket.

18 karátos, ródiummal bevont arany heggyel, ródiummal bevont csiptetővel, lakkozott alumíniumból készült tolltesttel.

3 tollhegymérettel kapható: vékony, közepes és vastag.

LS

Capless

A Capless LS (Luxury & Silent) töltőtollak az innováció és a kifinomultság egyértelmű példái.

Az új Capless sorozatba tartozó tollakra jellemző az újragondolt kialakítás, amelynek célja, hogy a behúzható mechanizmust csendesebbé tegye. Egy kattintással a toll hegye kihúzható, és egy lágy csavarással a tollhegy visszahúzható. Ez a kettő az egyben rendszer megkövetelte a nyomógomb alakjának megváltoztatását, amely most egy kis és diszkrét lamellát és egy ívelt profilú gyűrűt tartalmaz. Ezek a változtatások semmiképpen sem változtatták meg a hagyományos vonalvezetés eleganciáját, de némi kortárs hangulatot adtak hozzá.

Ez az új modell matt fekete megjelenésű vagy fényes lakkozott változatban kapható, ródiummal bevont attribútumokkal, fekete, sötétkék és lila színben. A tollakat egy elegáns fekete exkluzív dobozban szállítjuk, fekete bőr tokkal és Take-Sumi színű Iroshizuku tintával.

Capless.

Álmodj, élj, írj.

Inspirációk

Inspirációk

Egyéb termékek

Minden igényhez igazított termék