Folyékony tintás tollak.

A PILOT íróeszközök jól ismertek a kiváló minőségű kialakításukról és könnyű használatukról.

A kivételesen magas szintű megújulási készsége a technológiai elkötelezettséggel kombinálva olyan egymást követő újítások bevezetését engedték meg a PILOT-nak, amelyek teljesen megváltoztatták az íróeszközök piacát.

Hi tecpoint

Hi tecpoint az ultrapontos vonalakért és a nagyszerű íráskomfortért.

A V5/V7 toll tökéletes példája ennek a kombinációnak.

Két évtized alatt a V5 Hi-Tecpoint folyékony tintás golyóstoll a piac egyik legismertebb tollává vált, és ma is referenciaként tekintenek rá.

Az egyedülálló Hi-Tecpoint hegy precízen adagolja a tiszta, folyékony tintát, amely élénk és mély színt nyújt, miközben a tintaszabályozó rendszer az utolsó cseppig állandó áramlást biztosít.

A Pilot toll testén található átlátszó ablaknak köszönhetően bármikor ellenőrizheted a tintaszintet, így soha nem érhet meglepetés.

A komfortos írás mércéje.

Volframkarbid golyók

Ez az ötvözet a PILOT minőségének egyik titka. Hatékonyan ellenáll az ütések vagy leejtések okozta deformációknak. A golyó megtartja kerek alakját, a vonal pedig pontos, szabályos, foltok és szivárgás nélküli marad.

A golyó percenként 4 és 5000 fordulat közötti sebességgel forog. Ez a forgás hőhatást kelt, amely még folyékonyabbá teszi a tintát. A golyó rozsdamentes acélcsőben helyezkedik el.

Hi-Tecpoint

Az 1984-ben bevezetett, a Hi-Tecpoint végén lévő 3 vagy 4 gödörbe helyezett mikrogolyós rendszert a Pilot szabadalmaztatta.

A nem rögzített golyókkal ellentétben ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tinta szabadabban áramoljon, javítja a golyó forgását a folyékonyabb tinta elérésnek érdekében. Az eredmény pontos vonalak és kényelmes írás.

Tintaszabályozó

A Pilot Hi-Tecpoint V5/V7 golyóstollak forradalmi folyékony tintaszabályozó rendszerrel vannak felszerelve, amely tökéletesen szabályozott és azonnali tintaáramlást biztosít, élénk és tartós színekkel.

A tintaszabályozó a felesleges tinta különböző vastagságú membránokban történő ideiglenes tárolásával lehetővé teszi a tollhegy tintaellátásának szabályozását, és kiegyenlíti azt a toll teljes élettartama alatt.

ATT rendszer

A legmodernebb technológia ebben a kupakban egy zseniális rugó, amely a csúcs köré illeszkedik, hogy teljesen légmentessé tegye azt.

Ez a rendszer garantálja, hogy a toll használatra kész, és meggátolja a szivárgást vagy a tinta nehézkes áramlását.

tartomány

Folyékony tintás tollak választéka

Hi-Tecpoint
V5
Hi-Tecpoint
V7
Cartridge system
V5
Cartridge system
V7
V-Ball
V-pen
V-Sign Pen
Hi-Tecpoint
V10 RT
Greenball
Hi-Tecpoint
V7 Grip
V-Board Master
Spotliter

V5

Hi-Tecpoint

A V5 a termékcsalád legkelendőbb terméke 1984 óta!

A V5 egy folyékony tintás golyóstoll, amely a tökéletes tintaáramlás érdekében tintaszabályozóval van felszerelve. A rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró. Örülni fog a V5 precizitásnak és finomságának.

Most a franciaországi székhelyű európai gyárunkban (74) gyártott összes toll CO2-kibocsátását kompenzáljuk a Climate Partner által javasolt „tiszta óceáni műanyagbankok” projekt támogatásával és finanszírozásával.”

V7

Hi-Tecpoint

A V7 a termékcsalád legkelendőbb terméke 1984 óta!

A V7 egy folyékony tintás golyóstoll, amely a tökéletes tintaáramlás érdekében tintaszabályozóval van felszerelve. A rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró. Örülni fog a V7-es tollvonás precizitásának és finomságának.

A Climate Partner által javasolt „tiszta óceáni műanyagbankok” projekt támogatásával és finanszírozásával mostantól kompenzáljuk a franciaországi (74) európai gyárunkban gyártott összes toll CO2-kibocsátását.

V5

Cartridge system

A V5 RT a V5 visszahúzható és újratölthető változata.

A rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró.

Örülni fog a pontos löketének, a hosszú élettartamának és az egyszerű, elegáns kialakításának. Ergonomikus markolata kiváló írási kényelmet biztosít. A V5 Grip különösen alkalmas a finom írás minden kedvelőjének.

V7

Cartridge system

A V7 RT a V7 visszahúzható és újratölthető változata.

A rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró.

Örülni fog a pontos löketének, a hosszú élettartamának és az egyszerű, elegáns kialakításának. A V7 RT ergonomikus markolata kiváló írási kényelmet biztosít.

V-Ball

A V Ball egy kúpos hegyű golyóstoll, merev és strapabíró volfrámkarbid golyóval.

A tintaszabályozóval felszerelt V Ball 05 tökéletes tintaáramlásával, a tinta hosszú élettartamával és egyszerű, modern kialakításával csábítja Önt. A V Ball 05 különösen alkalmas a finom írás szerelmeseinek.

V-pen

A Pilot V-PEN egyesíti a golyóstollak kényelmét és használhatóságát a töltőtollak finom íróvonalaival.

Nincs többé rendetlen patron vagy törlőpapír: a V-PEN eldobható, a tinta már egyenesen a hordóba van töltve, és egy ablakkal van ellátva, hogy láthassa, mennyi tintája maradt.

A V-PEN ideális első tollnak azok számára, akik tanulnak tintával írni, mert ha hibázik, a tinta a szokásos tintaradírral kitörlődik.

A V-PEN lekerekített hegyével balkezesek számára is ideális, így soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy újra felfedezze a töltőtollal való írás művészetét! Többféle divatos és különleges színben kapható.

A 0,58 mm-es tollhegy közepes vonalvezetést biztosít.

V-Sign Pen

A V-Sign Pen egy folyékony tintás fineliner filctoll közepes hegyű, a tökéletes tintaáramlás érdekében szabályozóval ellátott toll.

A tinta szintje látható – így nem érheti többé meglepetés. Örülni fog a V-Sign Pen írási simaságának és hosszú élettartamának.

V10 RT

Hi-Tecpoint

A V10 RT a Hi-Tecpoint V sorozat visszahúzható és újratölthető változata.

Tökéletes íróeszköz azok számára, akik szeretik a nagyobb vonásszélességet. A rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró. Örülni fog a pontos löketének, a hosszú élettartamának és az egyszerű, elegáns kialakításának. A V10 RT ergonomikus markolat kiváló írási kényelmet biztosít.

Greenball

A Greenball egy újratölthető, környezetbarát golyóstoll kúpos hegyű, merev és strapabíró volfrámkarbid golyóval.

Imádni fogja a Greenball tökéletes tintafolyását, hosszú élettartamát és egyszerű, modern kialakítását.

A Greenball görgő a Begreen termékcsalád része, újrahasznosított műanyagból készül. Együtt változtathatunk és segíthetünk megmenteni bolygónk erőforrásait.

Azzal, hogy a Pilot újrahasznosított műanyagból gyártja a Begreen Greenball folyékony tintás tollat, csökkenti a toll szén-dioxid-kibocsátását az ugyanilyen, újrahasznosított műanyag nélkül gyártott tollhoz képest.

De nem áll meg itt, ha legalább háromszor újratölti, akkor a szén-dioxid-kibocsátást is ellensúlyozza.

A becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig a Begreen toll megvásárlása és háromszori újratöltése -78%-kal** csökkenti a toll teljes környezeti terhelését, mintha további három új tollat vásárolna. Egy apró gesztus jelentős változást hozhat az éghajlatváltozás elleni küzdelemben!

V7 Grip

Hi-Tecpoint

A V7 Grip egy folyékony tintás golyóstoll, amely tintaszabályozóval rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes tintaáramlást. A rendkívül ellenálló volfrámkarbid golyó megtartja alakját és rendkívül strapabíró.

Örülni fog a V7 Grip vonás pontosságának, a tinta hosszú élettartamának, az elegáns kialakításnak és az ergonomikus markolatának.

V-Board Master

A V-BOARD MASTER egy technikai újítás, a V-BOARD MASTER egy újratölthető, folyékony tintás táblafilctoll.

Az új tintaöntöző rendszer lehetővé teszi az azonnali írást rázogatás vagy pumpálás nélkül, valamint az állandó tintaáramlást: eltűnik az a filctoll, amely egyre kevesebbet ír, minél többet használják!

Örülni fog a V-BOARD MASTER intenzív és fényes színeinek. Ez a filctoll a Begreen termékcsalád része, amely újrahasznosított műanyagból készül.

Együtt változtathatunk, és segíthetünk megóvni bolygónk erőforrásait. Azzal, hogy a Pilot újrahasznosított műanyagból gyártja a Begreen V-Board Master filctollat, csökkenti a toll szén-dioxid-kibocsátását az ugyanilyen, újrahasznosított műanyag nélkül gyártott tollhoz képest.

De nem áll meg itt, ha legalább 3-szor újratöltenéd, azzal a szén-dioxid-kibocsátást is ellensúlyoznád.

A becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig a Begreen toll megvásárlása és háromszori újratöltése -75%-kal** csökkenti a toll teljes környezeti terhelését, mintha további három új tollat vásárolna.

Egy apró gesztus jelentős változást hozhat az éghajlatváltozás elleni küzdelemben!

Spotliter

A VW Spotliter egy dupla végű, folyékony tintás szövegkiemelő, mely a beépített tintaszabályozónak köszönhetően mindig egyenletes vonalminőséget nyújt.

Nagyon praktikus a kialakítása, 70% sárga és 30% rózsaszín festéket tartalmaz.

Az erős hegy a szövegkiemelő teljes élettartama alatt megtartja a formáját, nem töredezik be.

A Spotliter VW élénk neon színeivel ideális szövegkiemelő eszköz.

Ez a szövegkiemelő része az újrahasznosított műanyagból készülő Begreen termékcsaládnak.

Hi tecpoint az ultrapontos vonalakért és a nagyszerű íráskomfortért.

Inspirációk

Inspirációk

Egyéb termékek

Minden igényhez igazított termék