Írj, radírozz, írj újra!

Mindegy, hogy az iskolában, otthon vagy a munkahelyen van szükséged egy megbízható íróeszközre, a kiradírozható tintás FriXion tollak tökéletes társaid lesznek!

Írj, radírozz, majd írj újra… ahányszor csak akarod! Ez a Pilot FriXion tollak mottója. A Pilot FriXion tollakban ugyanis egyedülálló, hőérzékeny tinta található, amelyet könnyedén kiradírozhatsz anélkül, hogy a füzeted megsérülne vagy a papír elszakadna.

Egyszerűen csak használd a toll másik végét a radírozáshoz, majd folytasd az írást újult lendülettel.

FriXion termékek

FriXion radírozható tollak

Új! FriXion
Zone
FriXion
Ball Clicker
FriXion
Point
FriXion
Ball
FriXion
Point Clicker
FriXion
Ball LX
FriXion
Light
FriXion
Light Natural
FriXion
Light Soft
FriXion
Fineliner
FriXion
Colors
FriXion
Cserélhető tollbetétek

Zone

Új! FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Fedezd fel a legújabb FriXion Zone, exkluzív minőségű tollainkat a szabadalmaztatott, kiradírozható Pilot tintával!

Az új FriXion Zone a diszkrét, minimalista dizájn jegyében készült. V-alakú fémgyűrűjét fogva könnyebben és gyorsabban tudsz vele írni, jegyzetelni, rajzolni.

A toll hegye visszahúzható, a betét pedig cserélhető. Ezenkívül számos innovatív technológiai megoldással is rendelkezik, ilyen például a speciális hegytartó rendszer, a kattanás-zajcsökkentő és a klipszes stopper.

A 0,7 mm hegyű, prémium minőségű tollbetét kompatibilis az összes Pilot FriXion Ball és Pilot Ball Clicker tollal is, a tintája pedig 30%-kal sötétebb (fekete szín esetén) és 40%-kal több írásra elegendő.

Négy egyedi és elegáns színben kapható, hogy biztosan megtaláld a Neked tetszőt!

Ball Clicker

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Népszerű FriXion toll nyomógombos változatban.

Javítsd ki, amit írtál a különleges FriXion tollakkal egyszerűen, a dörzsölés által generált hő segítségével! Így nem hagysz sem radírnyomot, sem sérülést a papíron. Az új, hőre eltűnő tintának köszönhetően a PILOT, hűen hagyományaihoz, ismét egy forradalmi újdonságot vezetett be.

A fiatalos stílusú FriXion Ball Clicker toll áramvonalas kialakítással és izgalmas tetoválás-mintákkal, hétféle színben kapható. A radírozható tinta miatt használata nem javasolt hivatalos dokumentumok aláírására.

Point

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

A legendás FriXion toll tűhegyű változatban.

Javítsd ki, amit írtál a különleges FriXion tollakkal egyszerűen, a dörzsölés által generált hő segítségével! Így nem hagysz sem radírnyomot, sem sérülést a papíron. Az új, hőre eltűnő tintának köszönhetően a PILOT, hűen hagyományaihoz, ismét egy forradalmi újdonságot vezetett be.

A tűheggyel rendelkező FriXion Point tollak áramvonalas kialakítással és izgalmas tetoválás-mintákkal, hétféle színben kaphatóak. A radírozható tinta miatt használata nem javasolt hivatalos dokumentumok aláírására.

Az egyedülálló, hőérzékeny tinta könnyedén kiradírozható anélkül, hogy a papír megsérülne vagy elszakadna.

Ball

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Írj könnyedén a közepes hegyvastagságú FriXion Ball tollakkal, és ha meggondoltad magad, töröld ki a tintát anélkül, hogy kárt tennél a papírban vagy csúnya nyomot hagynál rajta. Majd azonnal újra is írhatod!

Az új, hőre eltűnő tintának köszönhetően a PILOT, hűen hagyományaihoz, ismét egy forradalmi újdonságot vezetett be.

A fiatalos stílusú FriXion Ball tollak áramvonalas testtel és tetoválás-mintával, tízféle színben kaphatóak. A radírozható tinta miatt használata nem javasolt hivatalos dokumentumok aláírására.

Tegyünk együtt még többet bolygónk és környezetünk megóvásáért!

Tudtad? A FriXion Ball tollak újrahasznosított műanyag felhasználásával készülnek, így a PILOT termékek választásával Te is sokat tehetsz azért, hogy a mindennapi élet ökológiai lábnyomát csökkenteni tudjuk. De ez még nem minden! Ha a tollat legalább háromszor újratöltöd tollát, azzal teljesen ellensúlyozod a gyártás szén-dioxid- kibocsátását is.

Point Clicker

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Soha nem kell többé áthúznod azt, amit az EREDETI, törölhető tintás Pilot FriXion Point Clicker tollal írtál!

A csúcstechnológiával készült, nyomógombos, tűhegyű tollainkkal az elrontott írást anélkül tudod kitörölni, hogy a papír megsérülne vagy kiszakadna.

A tollbetétben található golyó egyenletes tintaeloszlást biztosít, ezzel segítve az írást és a letisztult mozdulatokat. A FriXion Point Clicker tollaink 0,5-ös mérettel rendelkeznek, amely precízebb írásképet eredményez. És ha törölni szeretnéd, a toll másik végével, a súrlódás által generált hő segítségével eltüntetheted a tintát.

A Pilot egyik legkeresettebb tollával a tintát a súrlódással tudod törölni a papírról, majd a szöveget könnyedén újraírhatod. Egyszerűen csak dörzsöld meg kicsit a radírral, és nézd, ahogy a tinta varázslatos módon eltűnik!

Az új, hőre eltűnő tintának köszönhetően a PILOT, hűen hagyományaihoz, ismét egy forradalmi újdonságot vezetett be.

A fiatalos stílusú FriXion Point Clicker tollak többféle színben kaphatóak. A radírozható tinta miatt használata nem javasolt hivatalos dokumentumok aláírására.

Cserélhető tollbetéttel.

Kíméld a környezetet és kíméld pénztárcádat is, új toll vásárlása helyett cserélj betétet!

Ball LX

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Light

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

A FriXion eredeti és egyedülálló technológiáját már a szövegkiemelőkben is megtalálod. Jelöld ki, töröld, jelöld ki újra, ahányszor csak akarod! Ha meggondoltad magad, bármely kiemelést kiradírozhatsz egyszerűen a súrlódás által generált hő segítségével, így biztosan nem hagysz nyomot és a papírt sem sérted meg.

Azonnal használható (nem kell felrázni vagy nyomogatni). Remek eszköz például térképek ideiglenes jelölésére vagy jegyzetekhez és könyvekhez.

Írásvastagság: max 3,3 mm. Használatát nem javasoljuk más FriXion tollal írt szöveg kiemeléséhez. Közvetlen hősugárzástól távol tartandó!

 

 

Light Natural

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

A FriXion Light sorozat szövegkiemelői hat feltűnő, természetes színben kaphatóak, hogy tetszés szerint váltogathasd őket.

Kiemelés, firkálás, rajzolás, színezés, írás,… bármi lehetséges ezekkel az egyedi és izgalmas szövegkiemelő tollakkal, amelyeket sokoldalúan használhatsz bármilyen projekthez, anélkül, hogy félned kellene a hibázástól.

A Pilot által kifejlesztett hőérzékeny tintának köszönhetően könnyedén javíthatod, kitörölheted az elrontott részt, radírozás nélkül, pusztán a súrlódás által generált hő segítségével.

A FriXion Light szövegkiemelők hegye 4,0 mm-es, amelyek 3,3 mm-es vonalszélességet adnak.

Light Soft

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

FriXion Light Soft radírozható, pasztell színű szövegkiemelők.

A Pilot egyedülálló és innovatív szövegkiemelőivel a tintát könnyedén, a súrlódás révén törölheted, ha javítani szeretnéd a munkádat!

Mi lenne, ha ma letörölhetnéd azt, amit tegnap kiemeltél? Megteheted, ha… átváltasz a Pilot FriXion Light Soft szövegkiemelőkre! A hat, csodaszép pasztell árnyalatban (rózsaszín, sárga, lila, égszínkék, narancssárga és lime) kapható highlighter tollak új generációjával a papírra vetett tintát vagy szöveget olyan gyakran törölheted, ahogy csak akarod. Hiszen az örömteli alkotás arról szól, hogy a lényegre térj – anélkül, hogy félned kellene a hibázástól!

A FriXion Light Soft kiemelők 4,0 mm hegymérettel rendelkeznek, amelyek 3,3 mm-es vonalszélességet biztosítanak.

Fineliner

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Sőt! Tervezz újra, színezz újra! A Pilot FriXion Fineliner radírozható filctollakkal.

Bármit is szeretnél alkotni, az új Pilot FriXion Fineliner filctollakkal könnyedén szárnyalhat a fantáziád, hiszen bármikor módosíthatod az elképzeléseidet. Egyszerűen kiradírozható tintájával többször is újratervezheted, vagy újraszínezheted a műveidet.

A 12 ragyogó árnyalatban kapható Pilot FriXion Fineliner ugyanis nem csupán megszépíti az írást. Azt is tudja, hogyan kell kitörölni, ha mégis rájössz, hogy időközben egy új, még jobb ötleted támadt.

A radírozható tinta miatt a FriXion Fineliner filctollakat nem javasoljuk hivatalos aláírásokhoz, jogi dokumentumokhoz, vizsgadolgozathoz vagy más olyan esetben, ahol az írásnak maradandónak kell lennie.

Colors

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

Képzeld el, hogy bármilyen sztorit meg tudsz változtatni… a FriXion Colors radírozható színes tollakkal!

Szeretnéd megváltoztatni a véleményed, vagy újraírni a történeted? Hallgass nyugodtan a szívedre, hiszen a Pilot FriXion Colors színes tollak segítségével kreativitásodnak semmi sem szabhat határt! Ha úgy érzed, rajzodat egy új irányba módosítanád, egyszerűen csak töröld ki, és kezdd elölről.

A Pilot által kifejlesztett, egyedülálló tinta reagál a dörzsölés által keltett hőre, és nyom nélkül eltűnik. Így a munkádat újra színezheted vagy átrajzolhatod (de még akár üresen is hagyhatod, ha kijavítottad).

A FriXion Colors toll olyan, mint egy varázspálca, amellyel bármikor megváltoztathatod a történet végét. Tündérmesék helyett vad sárkányok legyenek? Bölcs macska helyett harcsa? Engedd szabadjára képzeletedet, hiszen 12 csodás szín segítségével bármikor úgy alakíthatod át a rajzaidat, ahogyan csak szeretnéd!

A Pilot FriXion Colors rengeteg praktikus mindennapi felhasználási lehetőséget is kínál, így jóval több, mint egy egyszerű filctoll.

Cserélhető tollbetétek

FriXion

Írj, radírozz, írj újra!

3 darabos utántöltő készlet, amellyel pénzt és energiát is spórolsz.

Ne ess kétségbe, ha a fantasztikus FriXion Ball vagy FriXion Clicker tollad kifogy, hiszen a cserélhető tollbetétek révén könnyen folytathatod az írást, és még a környezetet is véded!

A FriXion Ball és FriXion Clicker 0,7-es tollakhoz alkalmas 3 darabos utántöltő készlet többféle színben kapható, és tökéletes választás iskolakezdéshez is. A tollat nem kell kidobnod, elég a betétet cserélned és máris folytathatod az írást, amíg csak az ötleteid tartanak.

Érdemes belegondolni, hogy mennyi pénzt és energiát tudsz megtakarítani a tollbetétek cseréjével, ahhoz képest, hogy ha minden alkalommal új tollakat vásárolnál.

A 3-darabos FriXion tollbetétek ráadásul 100% műanyagmentes csomagolásban kaphatók, így ezzel sem szennyezed a környezetet!

Válaszd a fenntartható csomagolást, csökkentsük együtt a műanyagot és védjük közösen a bolygónkat!

Így már tényleg nincs kifogás, hogy ne töltsd újra!

FriXion


 "Írj, radírozz, majd írj újra, ahányszor csak akarsz!"

Újratölthető, radírozható tollak

„Ne dobd el a tollad! Töltsd újra!”

Minden FriXion zselés golyóstoll újratölthető, így nem kell új íróeszközt vásárolni, amikor a tinta elfogy belőle.
Egyszerűen csavard szét a tollat és cseréld ki a betétet.

A FriXion Ball, FriXion Clicker és FriXion Point tollakat úgy terveztük, hogy villámgyorsan és pofonegyszerűen lehessen újratölteni őket. A FriXion tollbetétek cseréjével csökkentheted a műanyaghulladékok mennyiségét, a CO2-kibocsátást, miközben pénzt takarítasz meg, hiszen nem szükséges új tollat vásárolnod.

Válassz te is cserélhető Pilot FriXion tollbetéteket – valamennyi hegyméretben, azaz Fine, Medium és Broad típusokban.

2 az 1-ben: radírozható toll

Hihetetlenül hasznos segítség, ha írás közben meggondolod magad vagy hibázol. Csak töröld ki a kérdéses részt egy egyszerű mozdulattal. Nem kell újra kezdeni vagy kitépni egy teljes oldalt. Írásod tiszta, könnyen olvasható és foltmentes marad.


Írj, radírozz, majd írj újra, ahányszor csak akarsz!

Inspirációk

Inspirációk

Gyakran Ismételt Kérdések

FriXion tollak

  • Hogyan működnek a FriXion termékek?

    FriXion termékeink tintája a PILOT exkluzív hőérzékeny tintatechnológiájának köszönhetően „törlődik”. Ha javításokat szeretnél végezni az oldalon, egyszerűen fordítsd meg a FriXion tollat, és a FriXion másik végével dörzsöld meg, mintha egy hagyományos ceruza radírját használnád. Dörzsölés közben a tinta felmelegszik, és láthatatlanná válik. Ezzel szemben -10°C alatti hőmérsékleten a tinta újra megjelenik.

  • Segítség! FriXion tollakat használok és a füzetem/oldalam most üres, a munkámnak nyoma sincs! Mit tegyek?

    Amennyiben a jegyzetfüzet, a házi feladat vagy a papír fűtőtest közelében, vagy egy forró napon az autóban marad, vagy akár az oldalakat többször egymás után fénymásolod, az eléggé felmelegítheti a papírt ahhoz, hogy a FriXion tinta láthatatlanná váljon. Ha ez történik, akkor egyszerűen tedd be rövid időre a fagyasztóba. A hőérzékeny tinta körülbelül -10°C-on újra megjelenik, így munkád újra láthatóvá válik, amikor az oldalak kellően lehűlnek.

  • Segítség! Kint hagytam a FriXion tollakat a hőségben, és most már nem működnek!

    Ahogy a tinta eltűnik a papírról a magas hő hatására, ugyanúgy eltűnhet a tinta a FriXion tollakban is. Ha a tollad nem ír, próbálj visszaemlékezni, hogy nem volt-e túlzottan magas hőhatásnak kitéve. Ha igen, tedd a tollat a fagyasztóba, amíg megfelelően le nem hűl. Miután kivetted a tollat a fagyasztóból és hagytad, hogy visszaálljon szobahőmérsékletre, újra úgy kell írnia, mint újkorában.