Írj, radírozz, töltsd újra!

Bármilyenek is legyenek a mindennapi igények az iskolában, otthon vagy a munkahelyen, mindenki számára hasznos egy FriXion toll!

Írj, radírozz, majd írj újra, ahányszor csak akarsz – ez a Pilot FriXion tollak jellemzője. A Pilot FriXion tollak egyedülálló hőérzékeny tintatechnológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy minden hibát kiradírozz anélkül, hogy a jegyzetfüzetedet megsértené vagy a papírt elszakítaná.

Egyszerűen csak használd a toll végét a tinta kiradírozásához, és folytasd az írást. A radírozás után pedig írj rá nyugodtan ugyanazzal a tollal.

FriXion termékek

FriXion termékek

NEW! FriXion
Zone
FriXion
Ball Clicker
FriXion
Point
FriXion
Ball
FriXion
Point Clicker
FriXion
Ball LX
FriXion
Light
FriXion
Light Natural
FriXion
Light Soft
FriXion
Fineliner
FriXion
Colors
FriXion
Betétek

Zone

NEW! FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

NEW: Fedezze fel az új Frixion prémium tollat exkluzív és szabadalmaztatott radírozható Pilot tintával a páratlanul tiszta írásteljesítményért.

A Frixion zóna diszkrét és minimalista kialakítású, V alakú fémgyűrűje támogatja a jegyzetelés vagy a listakészítés minden munka közbeni feladatát.

Az új Frixion zone visszahúzható és újratölthető, új technológiákkal, többek között a hegytartó rendszerrel, a kattanás-zajcsökkentéssel és a klipszes stopperrel rendelkezik, hogy még kényelmesebb legyen az írás az irodában. Az új 0,7 mm-es fém prémium újratöltő kompatibilis az összes Frixion Ball és Ball clicker tollal, és úgy tervezték, hogy 30%-kal sötétebb (fekete szín esetén) és 40%-kal hosszabb ideig írjon.

A 4 színben kapható elasztomer markolat és a sima test kialakítása révén biztosan megtalálja a megfelelő Frixion zónát, amely elkíséri Önt, bárhol is dolgozik.

Ball Clicker

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

a FriXion már nyomógombos változatban is!

Töröld ki írásod a különleges FriXion radírral tisztán, a dörzsölés által generált hő segítségével úgy, hogy nem hagysz radírtörmeléket vagy nyomot a papíron. Hála az új, hőre érzékeny tintának, a PILOT – hűen a hagyományaihoz – ismét forradalmasította az írást a FriXion Clickerrel! A fiatalos stílusú toll áramvonalas testtel és tetoválás-mintával, hétféle színben kapható. Használata nem javasolt hivatalos dokumentumok írására és aláírására.

Point

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

a FriXion már tűhegyű változatban is!

Töröld ki írásod a különleges FriXion radírral tisztán, a dörzsölés által generált hő segítségével úgy, hogy nem hagysz radírtörmeléket vagy nyomot a papíron. Hála az új, hőre érzékeny tintának, a PILOT – hűen a hagyományaihoz – ismét forradalmasította az írást a FriXion Pointtal! A fiatalos stílusú toll áramvonalas testtel és tetoválás-mintával, hétféle színben kapható. Használata nem javasolt hivatalos dokumentumok írására és aláírására.

FriXion’s thermo sensitive ink is one of its best features as it allows you to cleanly write, erase by friction and rewrite – all with the same pen. Simply rub out your mistakes with the eraser stud and watch the ink disappear as if by magic!

The unique gel ink responds to the heat generated by the rapid rubbing out motion, and lets you write over your mistake immediately with the same pen. Try it right now and get ready to be impressed with its smooth writing and comfort.

Ball

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

Írj könnyedén a közepes írásvastagságú FriXion Ballal, majd töröld ki írásod a FriXion radírral anélkül, hogy kárt tennél a papírban vagy nyomot hagynál a papíron és azonnal újra is írhatod! Hála az új, szabadalmaztatott hőérzékeny tintának, a PILOT – hűen a hagyományaihoz – ismét forradalmasította az írást a FriXion Ballal. A fiatalos stílusú toll áramvonalas testtel és tetoválás-mintával, tízféle színben kapható. Használatát nem ajánljuk hivatalos iratok írására vagy aláírására. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában.

A FriXion Ball Zseléstoll újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti a toll ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott tollak lábnyomához képest. De itt még nem állunk meg, ha háromszor újra tölti tollát, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is.

Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig az újrahasznosított a Begreen toll megvásárlásával és annak háromszoros újratöltésével csökkenti a toll teljes környezeti hatását -71%** 3 új toll vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!

Point Clicker

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

Soha nem kell áthúznia azt, amit az EREDETI, törölhető tintájú PILOT Clicker Point tollal írt!Ne hagyja ki az új, csúcstechnológiával készült nyomógombos, tűhegyű tollat. A tollbetétben található golyó egyenletes tintaeloszlást biztosít, ezzel segítve a karcmentes írást, a letisztult mozdulatokat. A Frixion Clicker Point tollaink 0,5-ös golyómérettel rendelkeznek, mely precízebb írásképet biztosít. Írjon könnyedén a Frixion Clicker Point tollal, majd generáljon hőt a toll végén található radír segítségével. Törölje az elrontott írást anélkül, hogy a papírt károsítaná, majd írjon újra.

A Pilot legkeresettebb rollertolla lehetővé teszi a tiszta írásképet, a tinta súrlódással való törlését a papírról, majd a szöveg újraírását. Egyszerűen dörzsölje a hibáit a radírral, majd nézze, ahogyan a tinta varázslatos módon eltűnik! Az egyedülálló tinta reagál a dörzsölés általi hőre, és lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a tollal újra írjuk a szöveget.A szabadalmaztatott hőre érzékeny tintának köszönhetően a PILOT – a korábbi hagyományoknak megfelelően- forradalmasította az írást. Fiatalos stílus, áramvonalas test. Többféle színben elérhető termék. Cserélhető betét. – Legyen környezettudatos és kímélje pénztárcáját, új toll vásárlása helyett cseréljen betétet régi tollában.0,5 mm golyóátmérő, 0,25 mm-es írásvastagság.Használatát nem javasoljuk hivatalos iratokhoz!

Ball LX

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

Light

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

A FriXion technológiát már a szövegkiemelőkben is alkalmazzuk. Jelöld ki, töröld, jelöld ki újra, ahányszor csak akarod! Töröld a kiemelést egyszerűen a súrlódás által generált hő segítségével, így biztosan nem hagysz nyomot és a papírt sem sérted meg. Azonnal használható (nem kell felrázni vagy nyomogatni). Remek eszköz például térképek ideiglenes jelölésére vagy jegyzetek és könyvek kiemeléséhez. Írásvastagság: max 3,3 mm. Használatát nem javasoljuk más FriXion tollal írt szöveg kiemeléséhez. Ne tegye ki közvetlen hősugárzásnak!

 

 

Light Natural

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

A FriXion Light sorozat ezt a hat autentikus és természetes színt alkotta meg Önnek, amelyek felkelthetik a figyelmet a mindennapi írása során.

Kiemelés, firkálás, rajzolás, színezés, betűírás, bármi lehetséges ezekkel az egyedi és ötletes vésőhegyű highlighter tollakkal, amelyekkel kiemelheted munkádat a naplókban, a tervezőkben, a jegyzetelésben és akár a betűírásnál is. Használja bátran a Pilot FriXion Light-ot bármilyen projekthez, anélkül, hogy félnie kellene a hibázástól.

A Pilot hőérzékeny tintájának hihetetlen teljesítményének köszönhetően akkor radírozhat súrlódással, amikor csak akar. A FriXion lights hegye 4,0 mm-es, és 3,3 mm-es vonalszélességet ad.

Light Soft

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

FriXion Light Soft, a PILOT radírozható pasztell színű, vésőhegyes highlighter.

Ez az egyedülálló és ötletes termék lehetővé teszi, hogy kiemelje munkáját, majd a tintát súrlódással törölje le, ha végzett velük.

Ne feledje, hogy puha legyen! Mi lenne, ha úgy döntenél, hogy szünetet tartasz? Egy időre elhagynád a fényes fényeket, és adnál magadnak egy kis szünetet? Mi lenne, ha meggondolnád magad? Ha ma letörölhetnéd azt, amit tegnap kiemeltél? Mi lenne, ha… átváltanál a Pilot FriXion Light Softra? A hat pasztell árnyalatban (rózsaszín, sárga, lila, égszínkék, narancssárga és lime) kapható pasztellszínű highlighter tollak generációja, amely megadja a pihenéshez szükséges teret, mert a pasztellszíneket olyan gyakran törölheted, amilyen gyakran csak akarod. Ami csak azt mutatja, hogy a boldog írás arról szól, hogy a lényegre térj – anélkül, hogy félned kellene a hibázástól!

A 4,0 mm-es hegyméret 3,3 mm-es vonalszélességet biztosít.

Fineliner

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

A legjobbakat tartsd meg, a többit töröld ki! Soha többé ne húzd át a FriXion Finelinerrel, a Pilot író, radírozható filctollával!

Az új Pilot FriXion Fineliner filctoll sima és radírozható tintájával a szavakról a vázlatokra és a rajzokra egyaránt könnyedén és pontosan vált.

Illusztrálod, feltérképezed és modellezed gondolataidat, hogy nagyobb hatást gyakorolj projektjeidre és ötleteidre? Színes jegyzeteket készít, hogy kiemelje és megjegyezze a kulcsfontosságú pontokat? Vagy a mindennapi életét szórakoztató módon rendszerezni a bullet journal létrehozásával?

A 12 ragyogó árnyalatban kapható Pilot FriXion Fineliner gazdagítja és megszépíti az írást. Azt is tudja, hogyan kell kitörölni, ha az ötletek kicsúsznak a kezedből, és eltörli a tétovázást, hogy csak a legjobbat fejezd ki.

A radírozható tinta miatt a FriXion fineliner nem használható aláírásokhoz, jogi dokumentumokhoz, vizsgadokumentumokhoz vagy más olyan dokumentumokhoz, ahol az írásnak maradandó jellegűnek kell lennie.

Colors

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

Változtasd meg a történet végét a FriXion Colors, a Pilot radírozható SZÍNES tollával.

Változtasd meg a véleményed, írd újra a történeted… kövesd a szíved! A FriXion Colors segítségével szabadon engedheti kreativitását a rajzoláshoz és színezéshez. Ha a rajzod rossz irányba halad, egyszerűen töröld le a mellékelt radírszeggel, és kezdd elölről.

Az egyedülálló tinta reagál a radírral való dörzsölés által keltett hőre, és kitisztul, így újra kiszínezheted vagy átrajzolhatod (vagy üresen hagyhatod, ha kitakarítottad, ahol átfestetted a vonalakat). A Frixion Colors toll olyan, mint egy varázspálca, amellyel megváltoztathatod a történet végét. Tündérmesék vagy vad sárkányok? Bölcs macska vagy harcsa? A 12 szín szabadságával a képzeletedre hallgathatsz, és úgy alakíthatod át a rajzaidat, ahogyan a szíved kívánja, csak a kreativitásod szab határt!

A FriXion Colors rengeteg praktikus mindennapi felhasználási lehetőségével sokkal több, mint egy egyszerű filctoll.

Betétek

FriXion

Írj, radírozz, töltsd újra!

3 darabos utántöltő készlet – az Ön kötelező terméke

Ne ess kétségbe, ha a fantasztikus FriXion Ball vagy FriXion Clicker tollad kifogy, egyszerűen töltsd újra a FRIXION REFILLS-ekkel és folytasd az írást!

A FriXion Ball, FriXion Clicker 0,7-es tollakhoz alkalmas 3 darabos utántöltő készlet : válassza ki kedvenc tintaszínét a rendelkezésre álló színek közül!… Tökéletes az iskolakezdéshez. Ezzel az utántöltő csomaggal addig folytathatod az írást, amíg az ötleteid csak folynak…

Az utántöltőkkel pénzt takaríthatsz meg az új tollak vásárlásával szemben, ráadásul mesésen környezetbarátok is. Kedvenc FriXion utántöltője most 100% műanyagmentes csomagolásban kapható : fenntartható csomagolástervezés, amely csökkenti a műanyagot a csomagolásban és védi a bolygót.

Így már tényleg nincs kifogás, hogy ne töltsd újra!

FriXion


 "Írj, radírozz, majd írj újra, ahányszor csak akarsz!"

Újratölthető, radírozható tollak

„Ne dobd el a tollad! Töltsd újra!”

Minden FriXion zselés golyóstoll újratölthető, így nem kell új FriXion tollat vásárolni, amikor a tinta elfogy.
Egyszerűen csavard szét a tollat és cseréld ki a betétet.

A FriXion Ball, FriXion Clicker és FriXion Point tollakat úgy tervezték, hogy amikor a tinta kifogy újra lehessen tölteni őket. A FriXion toll újratöltése csökkenti a műanyaghulladékok mennyiségét, a CO2-kibocsátást, miközben pénzt takaríthatsz meg, hiszen nem szükséges új tollat vásárolnod.

Az összes Pilot FriXion tollhegy méretben kaphatók betétek – Fine, Medium és Broad.

2 az 1-ben radírozható toll

Hihetetlenül hasznos, ha meggondolod magad vagy hibázol. Csak radírozz egy egyszerű mozdulattal. Nem kell újra kezdeni vagy kitépni egy teljes oldalt. Írásod tiszta, könnyen olvasható és foltmentes less. Így szép eredményt kapsz, és még időt is megtakarítasz.


Írj, radírozz, majd írj újra, ahányszor csak akarsz!

Inspirációk

Inspirációk

Gyakran ismételt kérdések

FriXion tollak

  • Hogyan működnek a FriXion termékek?

    FriXion termékeink tintája a PILOT exkluzív hőérzékeny tintatechnológiájának köszönhetően „törlődik”. Ha javításokat szeretne végezni az oldalon, egyszerűen fordítsa meg a FriXion tollat, és a FriXion radírhegyével dörzsölje át, mintha egy hagyományos ceruza radírját használná. Dörzsölés közben a tinta több mint 60°C-ra felmelegszik, és láthatatlanná válik. Ezzel szemben -10°C alatti hőmérsékleten a tinta újra megjelenik.

  • Segítség! FriXion tollakat használok és a füzetem/oldalam most üres, a munkámnak nyoma sincs! Mit tegyek?

    Az olyan tárgyak, mint a jegyzetfüzetek, házi feladatok vagy papír, fűtőtestek közelében hagyása, egy forró napon az autóban hagyása, vagy akár az oldalak többszöri fénymásolása is eléggé felmelegítheti a papírt ahhoz, hogy a FriXion tinta láthatatlanná váljon. Ha úgy találja, hogy a lap üres, egyszerűen tegye rövid időre a fagyasztóba. Hőérzékeny tintánk körülbelül -10°C-on újra megjelenik, így munkája újra megjelenik, amikor az oldalak kellően lehűlnek.

  • Segítség! Kint hagytam a FriXion tollakat a hőségben, és most már nem működnek!

    Just as the ink disappears when pages are left in the heat, so can the ink inside the FriXion pens. If your pen doesn’t seem to be writing, try to remember whether the pen may have been over-exposed to heat. If so, try putting your pen in the freezer until it sufficiently cools. After taking your pen out of the freezer and letting it readjust to room temperature, it should write again like new.