Feed -GP4 - Golyóstoll - Kék - Begreen - Közepes hegy
Begreen label
81.0% *
* Az újrahasznosított anyagok százalékos aránya nem foglalja magába a termék cserélhető részeit (patron, tinta, tollbetét vagy irónbél) és a csomagolást.
Válasszon színt:
Vonalvastagság
Közepes
Vonalvastagság
Praktikus, okos és környezetbarát: a Feed GP4 az innovatív kialakításnak köszönhetően 4 különböző színű (fekete, kék, piros, zöld) toll egyben​​! Az ergonomikus forma és a gumírozott markolat együtt kitűnő írási kényelmet kínálnak. A Feed GP4 …
Product details
Feed -GP4 - Golyóstoll - Kék - Begreen - Közepes hegy
Praktikus, okos és környezetbarát: a Feed GP4 az innovatív kialakításnak köszönhetően 4 különböző színű (fekete, kék, piros, zöld) toll egyben​​! Az ergonomikus forma és a gumírozott markolat együtt kitűnő írási kényelmet kínálnak. A Feed GP4 része az újrahasznosított műanyagból gyártott Begreen termékcsaládnak. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában. A Feed GP4 Golyóstoll újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti a toll ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott tollak lábnyomához képest. De itt még nem állunk meg, ha háromszor újra tölti tollát, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is. Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig az újrahasznosított a Begreen toll megvásárlásával és annak háromszoros újratöltésével 80%-kal** csökkenti a toll teljes környezeti hatását 3 új toll vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!
  • Ink Colour : Fekete, Kék, Piros, Zöld
  • Writing width : 0.27 mm
  • Refillable : Yes
  • Tip size in mm : 1.00 mm