Progrex - Mechanikus ceruza - Fekete - Begreen - 0.5 mm
Begreen label
71.0% *
* Az újrahasznosított anyagok százalékos aránya nem foglalja magába a termék cserélhető részeit (patron, tinta, tollbetét vagy irónbél) és a csomagolást.
Válasszon színt:
Vonalvastagság
0,5 mm
Vonalvastagság
A Progrex egyazon mechanikus ceruzában ötvözi a technológiát, a gazdaságosságot és a környezetbarát összetételt. A teljesen visszahúzható fémhegy, az ergonomikus markolat és a beépített radír mind-mind a Progrex népszerűségét erősítik! A Progrex …
Product details
Progrex - Mechanikus ceruza - Fekete - Begreen - 0.5 mm
A Progrex egyazon mechanikus ceruzában ötvözi a technológiát, a gazdaságosságot és a környezetbarát összetételt. A teljesen visszahúzható fémhegy, az ergonomikus markolat és a beépített radír mind-mind a Progrex népszerűségét erősítik! A Progrex része az újrahasznosított műanyagból készülő Begreen termékcsaládnak. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában. A BeGreen Progrex mechanikus ceruza újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott mechanikus ceruzák lábnyomához képest. De itt még nem állunk meg, ha háromszor újra tölti, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is. Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig ennek a Begreen ceruzának a megvásárlása és 3 csomag irónbéllel történő újratöltése 89% -kal csökkenti a ceruza teljes környezetre gyakorolt hatását**, 3 új ceruza vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!
  • Refillable : Yes
  • Writing width : 0.50 mm
  • Lead Hardness : HB