Acroball Pure White - Golyóstoll - Kék - Begreen - Közepes hegy
Begreen label
79.0% *
* Az újrahasznosított anyagok százalékos aránya nem foglalja magába a termék cserélhető részeit (patron, tinta, tollbetét vagy irónbél) és a csomagolást.
Válasszon színt:
Vonalvastagság
Közepes
Vonalvastagság
Viszlát egyhangúság!
Írj simán – írj pazarul!

Amikor kezedbe veszed az Acroball PureWhite tollat elköszönhetsz az unalmas szürke hétköznapoktól és egy új életteli, pezsgő világban találod magad. Az Acroball PureWhite elegáns vonalvezetése élénk színekkel lett vegyítve.…
Product details
Acroball Pure White - Golyóstoll - Kék - Begreen - Közepes hegy
Viszlát egyhangúság!
Írj simán – írj pazarul!

Amikor kezedbe veszed az Acroball PureWhite tollat elköszönhetsz az unalmas szürke hétköznapoktól és egy új életteli, pezsgő világban találod magad. Az Acroball PureWhite elegáns vonalvezetése élénk színekkel lett vegyítve. Az új PureWhite toll 8 színben kapható (rózsaszín, lila, kék, türkiz, szürke, piros, lime és narancssárga), elhozva a tinták következő generációját a könnyed siklásért. Ez a tökéletes íróeszköz minden gyerek vagy dolgozó lány számára és azoknak, akik ki akarnak törni a monoton és unalmas élet fogaskerekei közül. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában. A Acroball Pure White Golyóstoll újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti a toll ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott tollak lábnyomához képest. De itt még nem állunk meg, ha háromszor újra tölti tollát, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is. Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig az újrahasznosított a Begreen toll megvásárlásával és annak háromszoros újratöltésével 74%-kal** csökkenti a toll teljes környezeti hatását 3 új toll vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!
  • Ink Colour : Kék
  • Writing width : 0.28 mm
  • Refillable : Yes
  • Tip size in mm : 1.00 mm