V-Super Color Cserélhető Betétes - Marker - Narancs - Begreen - Közepes hegy
Begreen label
92.0% *
* Az újrahasznosított anyagok százalékos aránya nem foglalja magába a termék cserélhető részeit (patron, tinta, tollbetét vagy irónbél) és a csomagolást.
Válasszon színt:
Vonalvastagság
Közepes
Vonalvastagság
A PILOT műszaki innovációinak egyike, a V-SUPER COLOR egy cserélhető patronos, folyékony tintával töltött permanent marker. Az újfajta tintatovábbító rendszer lehetővé teszi az azonnali írást, rázás vagy pumpálás nélkül. Biztosítja továbbá a folyamatos tintaáramlást:…
Product details
V-Super Color Cserélhető Betétes - Marker - Narancs - Begreen - Közepes hegy
A PILOT műszaki innovációinak egyike, a V-SUPER COLOR egy cserélhető patronos, folyékony tintával töltött permanent marker. Az újfajta tintatovábbító rendszer lehetővé teszi az azonnali írást, rázás vagy pumpálás nélkül. Biztosítja továbbá a folyamatos tintaáramlást: búcsút mondhat azoknak a markereknek, amelyek egyre kevésbé fognak, minél többet használják őket! El lesz ragadtatva a színek intenzitásától és tartósságától is. A V-SUPER COLOR marker része az újrahasznosított műanyagból készülő Begreen termékcsaládnak. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában. A V-Super Color Marker újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott markerek lábnyomához képest. De itt még nem állunk meg. Ha háromszor újra tölti markerét, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is. Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig az újrahasznosított Begreen marker megvásárlásával és annak háromszoros újratöltésével 77%-kal csökkenti környezeti hatását 3 új marker vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!
  • Ink Colour : Narancs
  • Refillable : Yes
  • Tip size in mm : 6.00 mm
  • Writing width : 1.40 mm