Begreen – a PILOT újrahasznosított termékcsaládja

Begreen range

A PILOT mind az üzleti tevékenységében, mind a termelésben alkalmazza vezérelveit és elkötelezettségét. Annak tudatában, hogy a jövő rajtunk is múlik, a vállalat minden szakértelmét felhasználva megalkotta az újrahasznosított tollak első körét: a Begreen.

A Begreen, az újrahasznosított tollak első köre, azaz olyan tollak, melyek újrahasznosított műanyagból készülnek. Ennek megalkotása is része volt a környezetvédelmi minősítés kiterjesztésének az európai és az összes japán gyárunkra (ISO 14001).

Milyen előnyöket jelent ez környezetünk számára?

A műanyag kőolajból készül. Az újrahasznosított műanyagok használatával a PILOT kevesebb olajat használ, és így hozzájárul a természeti erőforrások megőrzéséhez.

Képzelje csak el: ha a főbb európai országokban gyártott összes toll újrahasznosított műanyagból készülne, egy év alatt meg lehetne spórolni legalább 78.000 tonna műanyagot, amely egyenértékű:

  • egy 30 emelet nagyságú műanyag kockával,
  • a páriz.

A PILOT-nál úgy gondoljuk, hogy ezzel a megközelítéssel mind hozzájárulhatunk a környezet védelméhez.

Természetesen ez a megközelítés nem csökkentheti a szigorú minőségi, technológiai és design követelményeket. A BEGREEN termékcsaládba többek között a “hagyományos” PILOT tollak legnészerűbb darabjait választottuk be.

Ez a fajta gyártás igényesebb és költségesebb, mint a hagyományos termelés, de úgy döntöttünk, hogy a Begreen termékcsaládban tartozó tollakat ugyanazon az áron fogjuk kínálni, mint a normál PILOT tollakat.

A Begreen választék emellett meglehetősen nagy é...

Fedezze fel teljes Begreen választékot!